Laatste nieuws

apr 23, 2020

Overname Stroeken BV door PraxisIFM


Geachte relatie,

In deze uitdagende tijden zouden wij graag iets positiefs met u willen delen. Wij zijn erg verheugd om aan te kondigen dat op 13 maart 2020 Stroeken Accountants is overgenomen door PraxisIFM. Medio 2018 is de internationale portefeuille (Global Forward & Global Forward Trust) van Stroeken reeds succesvol overgenomen, waarna beide partijen intensiever zijn gaan samenwerken. Door de goede ervaringen en gebleken synergie hebben Stroeken Accountants en PraxisIFM besloten de samenwerking verder uit te bereiden. De samenwerking biedt de mogelijkheid om onze diensten, producten en kennis samen te voegen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op uw lokale en internationale wensen.

Wat betekent dit in de praktijk?

In de praktijk zullen de veranderingen voor u tot een minimum beperkt worden. Het huidige kantooradres en uw contactpersoon blijven ongewijzigd. De overname van Stroeken door PraxisIFM is een logisch gevolg van de internationale activiteiten die veel van Stroeken cliënten hebben of ambiëren. Stroeken zal voortaan doorgaan onder de nieuwe naam PraxisIFM Financial Services.

Wie zijn wij?

PraxisIFM – opgericht in 1972 – is een beursgenoteerd bedrijf met 500 personeelsleden en opereert mondiaal vanuit 17 kantoren. Wij bieden, indien nodig op maat gemaakte, professionele administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en families. Wij zijn gespecialeerd in fonds services, diensten voor vermogende particulieren, pensioendiensten en expansion services voor corporates en internationaal MKB in meerdere landen.

We hebben tientallen jaren ervaring met het begeleiden van bedrijven die een vestiging in het buitenland willen opzetten en begrijpen welke uitdagingen bedrijven tegenkomen - en vooral hoe hiermee om te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voor alle partijen een vooruitgang is. Enerzijds groeit onze capaciteit en worden wij competitiever in de markt, anderzijds kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

We hopen dat u net zo enthousiast bent en kijken er naar uit om u verder te mogen ontzorgen. Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. We stellen uw medewerking zeer op prijs. Daarnaast willen wij u en uw naasten via deze weg een goede gezondheid wensen in deze moeilijke tijd.

PraxisIFM Netherlands BV,               Stroeken BV,

 

 

Jelle Hol,                                        Fred Stroeken               Paul Janissen

algemeen directeur                         directeur                       directeur