Internationaal zakendoen

Kent u dat ook, “we verleggen onze activiteiten, we gaan naar China. De voordelen zijn enorm: lagere lonen, inkoopvoordelen, lagere transportkosten”.

Is het maar zo eenvoudig. Blijf met beide benen op de grond staan en maak vooraf een gedegen analyse. Maak gebruik van ervaringsdeskundigen, mensen die het allemaal al meegemaakt hebben.

Expertise
Diverse professionals van Stroeken hebben zelf internationaal bedrijfsleven ervaring en weten dus echt waar ze over praten. Amerika, Azie en Europa zijn bekend terrein. Zij onderscheiden zich van de gemiddelde adviseur die altijd aan de ‘andere’ kant van de tafel zit. De expertise en deskundigheid hebben we gebundeld in een ‘internationaal expertise team’. Hier hebben we de krachten gebundeld, zodat vraagstukken vanuit diverse perspectieven worden bekeken, met optimaal resultaat.

Netwerk
Ons internationaal netwerk bestaat uit persoonlijk geselecteerde partijen, waarmee we de afgelopen 25 jaar hebben gewerkt. Een bewezen historie, geen netwerkboekje met alleen maar namen.